Selecteer een pagina

Over Maike

De drijvende kracht achter ConsultopMaat.nl is Maike van der Maat.

Wie is Maike?… Even voorstellen!

Passie voor het platteland

“Ik ben geboren (24 november 1979) en getogen in de Kromme Rijnstreek, een prachtig gebied ten zuidoosten van Utrecht. Mijn passie voor het platteland is ontstaan op het gemengde bedrijf van mijn ouders: fruit en zuivelboerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik. Verbrede landbouw is mij echt met de welbekende paplepel ingegoten,” lacht Maike.

Studie

“Tijdens mijn studie Dierwetenschappen aan de Wageningen Universiteit (WUR) heb ik me op de dierlijke én de menselijke kant van de landbouw gericht. Zo heb ik o.a. een buitenlandse stage gedaan op het Kyabram Dairy Research Centre in Australië en ging mijn afstudeeronderzoek over percepties van dierenwelzijn en de ontwikkeling van een ‘startersgids agrotoerisme’.”

Sprong in het diepe

“In 2003 sprong ik na afronding van mijn studie meteen in het diepe en ging aan de slag als zelfstandig adviseur en project manager. Verbinding creëren tussen (de mensen van) stad en platteland is iets wat ik met veel plezier en passie doe.”

“Mijn werk is haast te breed en uiteenlopend om zo in woorden te omschrijven. Neem daarom vooral een kijkje in het overzicht hieronder – daar vindt u voorbeelden van prachtige projecten!”

Consult op Maat

Maike van der Maat
Kerklaan 10 F, 4063 CV Heesselt

Bel

06 – 2328 5225

Maike in kernwoorden:

Harde werker, netwerker, verbinder van mensen, doener, betrouwbaar, veelzijdig, organisatietalent, praktisch, spin in het web, doelgericht, gedreven.